EVENTS & MØDER PÅ HOTEL FREDERIKSHAVN

Hotel Frederikshavn har flere års erfaring med at afvikle konferencer, møder, fester og hvad man ellers finder på. Vi sørger for, at jeres konference forløber glat og til alles tilfredshed.

Eftersom vi også er et hotel og spisested, er det simpelt og ligetil at afholde længerevarende konferencer hos os. Her kan vi stå for alt fra sovepladser til dagens måltider samt mellemmåltider. Lad os om alt det praktiske, så I kan fokusere 100% på det, I mødes om.

I ET HYGGELIGT HJØRNE AF BYEN
I ET UNIKT HJØRNE AF DANMARK

OM HOTEL FREDERIKSHAVN

Det er med stor glæde, at vi kan byde dig “velkommen hjem” på Hotel Frederikshavn.

Hotel Frederikshavn, er centralt beliggende midt i byen – kun 5 minutters gang fra havnen og Ørskov – kun 2 minutters gang til centrum og gågaden – og kun 10 minutters gang til Læsøfærgen og færgeterminalen for Stena Line og DFDS og ikke mindst lige op af Banegårdspladsen og E45.
Hotel Frederikshavn råder over 55 renoverede værelser, og vi står derfor til rådighed for både store og små selskaber, der ønsker at overnatte på Hotel i Frederikshavn. Hotel Frederikshavn har egen parkeringsplads, som frit kan benyttes i forbindelse med overnatning hos os.

Overnatter du i Frederikshavn, er du tæt på en meget stor del af Vendsyssel indenfor en radius af 50 km. Hotel Frederikshavn ligger næsten på toppen af Danmark og lige lige midt i lysets land. For dig betyder det, at du kan overnatte på et prisvenligt hotel, og at du/I er tæt på Skagen, Hirtshals, Brønderslev, Sæby, Aalborg eller Hjørring indenfor ca. 40-45 minutter. De skønne omgivelser i og omkring Frederikshavn spænder lige fra et meget aktivt havnemiljø til Bangsboparkens og Palmestrandens stille og rolige atmosfære, hvor der er rig mulighed for fordybelse.