Morgenmad er en lækker godbid hver morgen. Når alarmen går, og vi rejser os afslappede og sultne, er der intet bedre end et stort udvalg af mad, der gør dagens første måltid til en rigtig fest. Et kendt kostråd lyder: Spis morgenmad som en konge, frokost som en prins og aftensmad som en tigger. Her spiser vi som konger. Hver morgen.

Du er sikkert enig i, at morgenmaden er en af de bedste ting ved rejser og ophold på hoteller. Derfor lægger vi så meget arbejde i vores. 80 procent af retterne er hjemmelavede, lavet med en kærlighed til god mad af vores passionerede kok.

HJEMMELAVET

PRISVENLIGT

FAMILIEVENLIGT

SUNDT

FORFRISKENDE

Åbningstider i weekender og på helligdage: 7.00 – 9.30.

Hver morgen, alle ugens dage, kan du kommer forbi Frederikshavn Hotel og nyde vores store morgenbuffet. Vi serverer hjemmelavet mad lavet med den kærlighed til mad, som kun en passioneret kok har. Læs næste sektion for at se, hvad du kan forvente på bordet.

Den kolde afdeling:

Salt og sødt bagværk (brød, rundstykker, croissanter, kaffekager, – varierer dagligt), havregryn, frisk sæsonfrugt, frugtcocktail, frugt og almindelig yoghurt, koldskål m. kammerjunker, smør og margarine, syltetøj og marmelade, honning, kogte æg, pålæg, ostebord og friske grøntsager.

Varme retter

Varme retter kan bl.a. indeholde scramblegs, spejlæg, røræg, grillede eller bagte pølser, grillet bacon og brunchpandekager med sirup. Vær opmærksom på, at de varme retter kan variere afhængigt af sæsonen.

Drikkevare

Mælk, kakao, kaffe, traditionel the og the med frugtsmag, juice (appelsin, æble, hyldeblomst).

Vi ser frem til at servere for jer!

Hvorfor bare smage Frederikshavn? Gå ikke glip af chancen for, at udforske Frederikshavn på første hånd med nogle af vores håndplukkede ‘hidden gems’ i Frederikshavn.

PALMESTRANDEN

Ja, du læste faktisk rigtigt: Frederikshavn har den eneste ægte palmestrand i Danmark. Den får dig til at glemme hvor du er, og giver dig lyst til bare at blive hvor du er.

PIKKERBAKKEN

Pikkerbakken byder på et spektakulært udsyn over Frederikshavn ovenfra. På en klar dag, kan man se helt til Skagen og Hirsholmene øerne.

BANGSBO OMRÅDET

Et gammel fort, botanisk have, historiske bygninger, fantastiske udsigter osv. Bangsbo har en masse at tilbyde for hele familien.