PALMESTRANDEN

RESTAURANTER

VANDRING

NATTELIV

CYKLING

WELNESS

Hotellet, byen, naturen omkring – der er mange ting der efterlader et længerevarende indtryk. Vi tror på, at en ferie skal indeholde minder du kan tage med hjem. Frederikshavn, som også er kendt som ‘Den lille Storby’, byder på en lang række muligheder gennem alle sæsoner.

Du kan f.eks. besøge Danmarks eneste palmestrand, nyde et rigt byliv, og shoppingmuligheder. Hvert år afholdes Tordenskiolddage – Året er 1717 i og på hele arealet omkring Krudttårnet. En uge spækfyldt med spændende aktiviteter for de unge og børnene. Hvis du er mere interesseret i at vandre i de bakker og parker der omgiver Frederikshavn, kan du frem til nogle fantastiske udsigter undervejs. Når det er koldt, regnfuldt og tåget udenfor, er der ingen grund til at blive skuffet. Frederikshavn er rig på kulturliv med mange museer, gallerier, kirker, historiske bygninger osv.

Bo på Hotel Frederikshavn og nyd den hjemlige følelse, nogle gode måltider i en af de mange gode restauranter, og et levende natteliv på barer og spillesteder.

Er du golfspiller, kan vi glæde dig med, at vi i samarbejde med Frederikshavn Golfklub kan give dig 20% rabat på deres greenfee hvis du fremviser din kvittering for overnatning hos Hotel Frederikshavn.

VORES ANBEFALINGER

PALMESTRANDEN

Ja, du læste faktisk rigtigt: Frederikshavn har den eneste ægte palmestrand i Danmark. Den får dig til at glemme hvor du er, og giver dig lyst til bare at blive hvor du er.

PIKKERBAKKEN

Pikkerbakken byder på et spektakulært udsyn over Frederikshavn ovenfra. På en klar dag, kan man se helt til Skagen og Hirsholmene øerne.

BANGSBO OMRÅDET

Et gammel fort, botanisk have, historiske bygninger, fantastiske udsigter osv. Bangsbo har en masse at tilbyde for hele familien.

KULTUR

Når vejret driller er der stadig masser af spændende og gode oplevelser i Frederikshavn: I har mulighed for at være fysisk aktive, kulturelle og kunstneriske, samtidig!

FREDERIKSHAVN TEATER

Frederikshavn Kommune er en kulturkommune, og det skyldes ikke mindst vores meget dynamiske Teater – forening. Hvert uge åbnes dørene til teater, foredrag, koncerter og meget mere.

ARENA NORD

Arena Nord er kultur, sport og konference i en cocktail. Med sine 15.000 m2 fordelt på fem haller er du altid sikret en eller flere gode oplevelser under dit besøg i Frederikshavn.

LIDT LÆNGERE UDE…

HIRSHOLMENE

Hirsholmene er Danmarks nordligste øer og ligger ca. 7 km nordøst for Frederikshavn. Med sine mange sten minder øerne mere om den svenske skærgård end om de øvrige danske øer.

SÆBY

Sæbys smukke og charmerende gamle bykerne er en kulturperle i særklasse. Her får du købstadsidyl og arbejdende kunst-håndværkere, museer og grønne skove.

STRANDBY

Ca. 7 km. nord for Frederikshavn ligger den lille fiskerby Strandby, der i folkemunde også kaldes ”En god ankerplads”. Det er ikke tilfældigt, for havnen har længe været byens livsnerve.

SKAGEN

Allerhøjest mod nord i selve toppen af Danmark venter Skagen med helt særlige ferieoplevelser. Her hersker den unikke og utæmmede natur, der gennem århundreder har formet området.

HIRTSHALS

Hvide sandstrande, brusende Vesterhav og smukke klitplantager. Hirtshals er en hyggelig kystbyer, som byder på et bredt udvalg skønne ferieoplevelser.

LÆSØ

Læsø er rig på ro, natur, kunst og kultur – og mange spændende steder, som kan give gode oplevelser til både feriegæsten og den fastboende Læsøbo.