JULEOPHOLD

GOURMENTOPHOLD

ÅRSTIDSOPHOLD

Købstaden i nord rummer fantastiske oplevelser med by, kultur, natur og historie gennem alle årstiderne.

Oplev Frederikshavns perler, mens du bor hos os og nyder den hjemlige følelse, vi er så kendte for. Vi tilbyder ophold for enhver smag, hvor du bor i centrum af byen med kort afstand til alle seværdigheder.

Alle ophold inkluderer oplevelse, overnatning i lækre værelser og stor morgenbuffet på hotellet.

SKRÆDDERSYEDE PAKKER

Juleophold

Forsød juletiden med et forkælelsesbesøg i julepyntede Frederikshavn

Gourmetophold

Oplevelser i naturens og sæsonens bedste danske råvarer, tilberedt med tradition og kærlighed, i et moderne udtryk

Årstidsophold

Oplev efterårsfarverne i Frederikshavn og de omkringliggende skove og bakker

MANGLER DU INSPIRATION?

HIRSHOLMENE

Hirsholmene er Danmarks nordligste øer og ligger ca. 7 km nordøst for Frederikshavn. Med sine mange sten minder øerne mere om den svenske skærgård end om de øvrige danske øer.

SÆBY

Sæbys smukke og charmerende gamle bykerne er en kulturperle i særklasse. Her får du købstadsidyl og arbejdende kunst-håndværkere, museer og grønne skove.

STRANDBY

Ca. 7 km. nord for Frederikshavn ligger den lille fiskerby Strandby, der i folkemunde også kaldes ”En god ankerplads”. Det er ikke tilfældigt, for havnen har længe været byens livsnerve.

SKAGEN

Allerhøjest mod nord i selve toppen af Danmark venter Skagen med helt særlige ferieoplevelser. Her hersker den unikke og utæmmede natur, der gennem århundreder har formet området.

HIRTSHALS

Hvide sandstrande, brusende Vesterhav og smukke klitplantager. Hirtshals er en hyggelig kystbyer, som byder på et bredt udvalg skønne ferieoplevelser.

LÆSØ

Læsø er rig på ro, natur, kunst og kultur – og mange spændende steder, som kan give gode oplevelser til både feriegæsten og den fastboende Læsøbo.