Superior and comfort rooms

Forrige indlæg
Næste

SUPERIOR & COMFORT VÆRELSER

Moderne. Rummelige.
Stille.

Nyd vores lyse og rummelige værelser. Vores Superior værelser er store, luftige og udstyret med alt hvad du skal bruge for at behageligt ophold.

 

BAD

WIFI

MORGENMAD INKLUDERET

32" SATELLIT TV

FAMILIEVENLIGT

Vores Superior værelser er nydeligt dekorerede med moderne møbler, en king-size dobbeltseng, malerier og kunst inspireret af havet, 40″ satellit-TV, opholdsområde med en sofa og nogle af værelserne har et stuebord. Der er værelser med køjesenge og værelser bestående af to sammenhængende værelser med to ekstra senge: Så kan hele familien være der. 

Vores Comfort værelser er individuelt indrettede.
All værelser har en dobbeltseng (to enkeltsenge skubbet sammen), et skrivebords område, kabel kabel TV, telefon, bad/toilet, opholdsområde, nogle værelser med et lille tilhørende kaffebord.
Comfort værelserne er indrettet med en sofa, som kan laves om til sovesofa. Værelset er perfekt til to voksne der vil have lidt ekstra plads eller som har op til to børn med.

Ankomst
Du kan tjekke ind fra 14.00

Afrejse
På afrejsedagen skal du tjekke ud senest 11.00

Aflysningspolitik
Læs her for at se vores aflysningspolitik

Spørgsmål?
Læs vores FAQ (ofte spurgte spørgsmål) eller kontakt os.

TING DU KAN LAVE I FREDERIKSHAVN​

PALMESTRANDEN

Ja, du læste faktisk rigtigt: Frederikshavn har den eneste ægte palmestrand i Danmark. Den får dig til at glemme hvor du er, og giver dig lyst til bare at blive hvor du er.

Pikkerbakken

Pikkerbakken byder på et spektakulært udsyn over Frederikshavn ovenfra. På en klar dag, kan man se helt til Skagen og Hirsholmene øerne.

BANGSBO OMRÅDET

Et gammel fort, botanisk have, historiske bygninger, fantastiske udsigter osv. Bangsbo har en masse at tilbyde for hele familien.

PALMESTRANDEN

RESTAURANTER

VANDRING

NATTELIV

CYKLING